Looking for webhosting sites? Use Statsdom pages catalogue. Also you can be interested in Ford Webhosting services.

Author Topic: Чому мультиварка не завжди доречна  (Read 8 times)

Ernievow

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Чому мультиварка не завжди доречна
Коли я купив мультиварку, то перші тижні готував у ній усе підряд. Здавалося, що цей прилад дійсно може замінити все. Але з часом почав помічати дивні речі: деякі страви виходили зовсім не такими, як на плиті.

Найбільше розчарувала риба. Я захотів приготувати ніжне філе в режимі "Тушкування", а через годину вийняв із чаші суху й несмачну гуму. З'ясувалося, що будь-яка риба в мультиварці розварюється швидше, ніж встигаєш зреагувати. Її м'яка текстура не витримує тривалого томління.

Тому я вирішив глибше вивчити питання і на сайті https://receptidlyamulivarok.space/ знайшов корисну статтю про те, чому не всі страви варто довіряти мультиварці. У ній детально розповідалося, які продукти псуються в цьому приладі. Як з'ясувалося, риба — лише верхівка айсберга. Деякі інгредієнти в умовах повільного нагрівання стають не просто несмачними, а навіть небезпечними. Тож тепер я використовую мультиварку вибірково, і це зберегло мої нерви та продукти.